Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Με στόχο την παραμονή στο θρόνο του!


Με 29 κολυμβητές-τριες θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο 83ο Εθνικό Πρωτάθλημα θέλοντας να κατακτήσει το 55ο Πρωτάθλημα.


Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 55ου τίτλου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει από την Παρασκευή (20/6) έως την Κυριακή (22/6) με 29 αθλητές στο 83ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών το οποίο θα «φιλοξενηθεί» στο Κολυμβητήριο του Αλίμου. Ο σύλλογος μας θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλο (57 σύλλογοι στο σύνολο) και είναι και αυτή τη χρονιά το μεγάλο φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 54 πρωταθλήματα όταν όλοι οι υπόλοιποι μαζί δεν έχουν πάρει ούτε τα μισά και δίκαια είναι ο «αυτοκράτορας» της Κολύμβησης. Στους αγώνες οι οποίοι θα ξεκινούν το πρωί (Προκριματικοί)  στις 09:00 και το απόγευμα (Τελικοί) στις 18:00 θα συμμετάσχουν συνολικά 328 αθλητές!

Αναλυτικά οι κολυμβητές μας που θα κολυμπήσουν στο Εθνικό Πρωτάθλημα: Αθλητές ( 17 ) : Γιαννιώτης Σπύρος , Φωκαίδης Αντώνης , Μελαδίνης Οδυσσέας , Χρήστου Αποστόλης , Καρατράντος Ηλίας , Καστόρης Σταμάτης , Χατζής Αντώνης , Συρίγος Γιώργος , Κατραντζής Χρήστος , Καρπουζλής Γιάννης , Γιαννόπουλος Νίκος , Μαρκόζης Κων/νος , Δημητριάδης Στέφανος , Δήμας Νίκος , Μποσγανάς Παναγιώτης , Σιμάκος Κών/νος , Πατσιάδης Χρυσοβαλάντης. Αθλήτριες ( 12) : Λυμπερτά Μαριάννα , Λιώση Μαρία , Αραούζου Καλλιόπη , Διακουμάκου Τριανταφυλλιά , Κυριλή Αναστασία , Μάτσα Μάρθα , Θωίδη Ελισάβετ , Καραντάκου Σταυρούλα , Μπαγιώτη Αφροδίτη , Καραμαλίκη Διονυσία , Λέτσιου Μαριάννα , Κατωπόδη Ειρήνη. Προπονητές είναι ο Νίκος Γέμελος με συνεργάτη τον Στέλιο Φιλόπουλο, έφορος του τμήματος είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μάνατζερ ο Σπύρος Μπιτσάκης.

Δυο αθλητές μας ο Χρήστος Κατραντζής και ο Γιάννης Καρπουζλής μίλησαν για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση:

Χρήστος Κατραντζής: «Σε μια χρονιά με ιδιαίτερες απαιτήσεις κατάφερα και πέτυχα την επίτευξη του ορίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών από νωρίς κάτι το οποίο με βοηθάει να κολυμπήσω στο Εθνικό Πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η ομάδα είναι έτοιμη, είμαστε μια γροθιά και θα βοηθήσω το Σύλλογο μου στο μέγιστο δυνατό».


Καρπουζλής Γιάννης : «Περιμένω με ανυπομονησία  να ξεκινήσει το Πρωταθλήμα , ενώ παράλληλα προετοιμάζομαι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα . Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα. Το κλίμα είναι άριστο , η Διοίκηση είναι στο πλευρό μας συνέχεια και η συνεργασία με τους ιθύνοντες του τμήματος κολύμβησης είναι άψογη».


*Το Κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού θέλει ν’ ευχαριστήσει την εταιρεία «Bodytalk» η οποία παρέχει δωρεάν τα ρούχα σ' όλα τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου