Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

"Μικρός Μαραντόνα ο Κάμπελ"



Ο πατέρας του Τζόελ Κάμπελ, Ουμπέρτο, μίλησε στην Mirror μιλώντας για τις  άγνωστες ιστορίες του νεαρού επιθετικού, τον οποίο χαρακτηρίζει ως μικρό Μαραντόνα.

Αρχικά  ο Ουμπέρτο Κάμπελ είπε:

"Όταν ήταν μικρός εργαζόμουν αρκετά στα καράβια. Όποτε γυρνούσα σπίτι του έφερνα βίντεο με Πελέ και Μαραντόνα. Κάποτε του έδειξα μία συγκεκριμένη κίνηση του Μπαραντόνα και μου είπε 'Μπαμπά, που έμαθε αυτό το κόλπο; Εγώ το ανακάλυψα' και με πήγε έξω στο δρόμο και μου έδειξε το κόλπο. Τότε κατάλαβα πως είχα έναν μικρό Μαραντόνα".

Και συνέχισε:

"Σε μικρή ηλικία τον πήγα σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Ήταν μόλις πέντε ετών και δεν τον έπαιρναν σε καμία σχολή. Έτσι έλεγα ψέμματα πως είναι επτά χρονών και η αλήθεια είναι πως τα πήγαινε καλύτερα σε σχέση με τους μεγαλύτερους.

Πάντα πίστευα καθώς τον έβλεπα να μεγαλώνει πως θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Το μόνο που έκανα ήταν να τον στηρίζω και να παρέχω όσα χρειαζόταν. Πλέον βλέπει τον εαυτό του στην Πρέμιερ Λιγκ".

Για το παιχνίδι με την Αγγλία, τόνισε:

"Εάν η Κόστα Ρίκα βγάλει στο γήπεδο την προσωπικότητα που ξέρω πως έχει ως ομάδα, τότε -μαζί και ο Τζόελ- μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην Αγγλία. Δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Αν κάνουν αυτά που μπορούν, τότε ίσως κερδίσουν την Αγγλία.

Του είπα πως αυτό είναι το μεγάλο ματς. Ήρθε η στιγμή να αποδείξει σε όλους πως είναι καλός. Ευτυχώς ο Βενγκέρ θα τον δει. Αν τον πάρει πίσω στην ομάδα, τότε θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δυστυχώς ο προπονητής δεν τον ήθελε όταν ήταν 18 ετών, όμως ίσως αλλάξει γνώμη τώρα που έγινε 21".

Τέλος άφησε και ένα μικρό παράπονο:


 "Η χώρα μας είναι μικρή, μόλις λίγα εκατομμύρια, και γι αυτό ο κόσμος μας αγνοεί. Αν, για παράδειγμα, ο γιος μου ήταν Βραζιλιάνος, τώρα θα τον γνώρισε όλος ο κόσμος". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου