Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Χωρίς οπαδούς η Μίλαν κόντρα στον Ολυμπιακό!



Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο τουρνουά  του International Champions Cup που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου και τις αρχές Αυγούστου,  τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μίλαν.


Στο  παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,   σύμφωνα με την ιστοσελίδα «empireofsoccer» οι «ροσονέρι», δεν θα έχουν τους οπαδούς στο πλευρό τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μποϊκοτάρουν τη διοίκηση Γκαλιάνι…
  
Ο  πρόεδρος των οπαδών της Μίλαν, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε πως τα 300 μέλη του δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του «Citi Field» και ο λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ από τον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου.

Αρχικά  ο Τζιανκάρλο Ροσέλι δήλωσε:

 «Δεν θα πάμε γιατί είμαστε στεναχωρημένοι με τον τρόπο που φέρθηκε η διοίκηση στον Ζέεντορφ».

 Για  να προσθέσει:

«Πιστεύουμε πως ένας θρύλος της Μίλαν θα πρέπει να έχει καλύτερη αντιμετώπιση και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας ξένος. Αγαπάμε τον Ζέεντορφ, αλλά και τον Πίπο. Θα στηρίξουμε τον Πίπο, όπως στηρίξαμε τον Ζέεντορφ και τον Κάρλο Αντσελότι. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε πως αντιμετώπισε η διοίκηση τον Ζέεντορφ. Μπορεί το ίδιο να γίνει και με τον Πίπο κάποια μέρα και αυτό θέλουμε να αποφύγουμε».

Έτσι, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν στη Νέα Υόρκη, δεν θα δώσουν  το «παρών» στο ματς με τον Ολυμπιακό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μποϊκοτάρουν τη διοίκηση Γκαλιάνι…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου