Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ο Ισά αποφασίζει για Μπούρκε


Δεν έχει ακόμη παρθεί η απόφαση του Ολυμπιακού για το μέλλον του Μπέρνι Μπούρκε. Οι «ερυθρόλευκοι» δοκίμασαν τον πιτσιρικά για περίπου έναν μήνα σε προπονήσεις αλλά και αγώνες, αφού έλαβε μέρος στο τουρνουά της FIFA στη Ζυρίχη, και θα πάρουν την απόφασή τους αν θα παραμείνει στον σύλλογο του Πειραιά ή θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα του τη Σάντος.


Ο μικρός τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες είχε δείξει θετικά στοιχεία για την αξία του και είχε αποδείξει πως ιδιαίτερα με την μπάλα στα πόδια του μπορεί να κάνει καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό, όμως, που προβλημάτισε τους «ερυθρόλευκους» είναι το γεγονός πως είναι αρκετά αδύναμος και με το παραμικρό σπρώξιμο μπορεί να βγει εκτός φάσης και διεκδίκησης της μπάλας.

Και αυτό που τονίζουν στον Ολυμπιακό είναι πως από τη στιγμή που θα πιάνει θέση ξένου θα πρέπει να είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο για να αποκτηθεί. Βέβαια όπως και να ’χει ο Πιερ Ισά θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του 18χρονου αριστεροπόδαρου μέσου και στη συνέχεια θα μιλήσει με τον εκπρόσωπο του μικρού και θα τον ενημερώσει για την απόφαση των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, ο Κοσταρικανός δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, καθώς έχει πάρει άδεια από τους Πειραιώτες και ίσως δεν επιστρέψει και ποτέ του, αν τυχόν παρθεί η απόφαση προτού ολοκληρωθεί η άδειά του και είναι αρνητική για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε ο μικρός δεν ταξίδεψε μαζί με τους Νέους του Θρύλου στη Γερμανία για το τουρνουά του «Spax Cup», όπως είχε πράξει πριν από λίγες ημέρες με τη διοργάνωση της FIFA στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πηγή: gavros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου