Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ιταλικά σενάρια (;) για Εμάνουελσον


Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν αυτή τη φορά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ούρμπι Εμάνουελσον που μένει ελεύθερος από την Μίλαν.  


Τις τελευταίες ημέρες προκύπτουν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει διάφορους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ιταλικούς συλλόγους.

Το πιο δυνατό όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι εκείνο του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος «ψάχνεται» να αποχωρήσει από τη Μίλαν. Στην Ιταλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες και η Μπεσίκτας θέλουν τον Γκανέζο μέσο. Ελεύθερος, όμως, έχει μείνει ο Ούρμπι Εμάνουελσον!

Πρόκειται για έναν παίκτη που προτείνεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και για διάφορους δεν έχει προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» και ήδη έχουν ακουστεί διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως το Αμβούργο, την Μπεσίκτας, τον Αγιαξ και τον Ολυμπιακό.


Τη «δουλειά» μπορεί να αναλάβει ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός άσος είχε συνολικά 33 συμμετοχές και μοίρασε 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου