Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Βλάχος: «Προσφέραμε ωραίο θέαμα»


Μετά  το τέλος της αναμέτρησης (9-9) με τη Γιούγκ,  ο Θόδωρος Βλάχος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε πως η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο Final 4 του κυπέλλου, όπου ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά, ο Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:


«Στο παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Έπαιξαν δυο σπουδαίες ομάδες και έμειναν ισόπαλες. Πρόσφεραν όμως ωραίο θέαμα στον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα την οποία θεωρώ ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες της Γιουγκ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη και για την στήριξη και υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει να πάρει πολλές κούπες και να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Όσο αφορά τη συνολική μας παρουσία στον όμιλο είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής συμπλήρωσε:


 «Η ομάδα έδειξε πως έχει δυναμική και ότι μπορεί όχι απλά να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο αλλά και να τον κερδίσει. Κρατάμε και τα ωραία και τα άσχημα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Φέτος έγινε ένα καλό βήμα σ' έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα φτάσει τα επόμενα χρόνια σ' ένα Φάιναλ-6. Μπράβο στα παιδιά. Το παιχνίδι με τη Γιουγκ ήταν και μια πολύ καλή προπόνηση για το Final 4 Κυπέλλου της Λάρισας όπου θα πάμε να κερδίσουμε την κούπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου