Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

"Δένει" Μέγερι…


Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παραμονή του Μέγερι να είναι πλέον ορατή, καθώς αυτή είναι και η επιθυμία του Μίτσελ. Έχουν γίνει λοιπόν πρώτες συζητήσεις.


  Ούγγρος, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015 και θα μπορούσε τον Γενάρη να υπογράψει σαν ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του. συμβόλαιο δεν το έπραξε και όχι βέβαια τυχαία.  Ο Ολυμπιακός θέλει να επεκτείνει τη συμφωνία μαζί του γιατί αφενός, ο Μίτσελ θεωρεί τον Μέγερι αξιόπιστη λύση για τον ρόλο του «δεύτερου» πορτιέρο στο πλάνο του, πίσω από τον Ρομπέρτο και αφετέρου για να μην φύγει σαν ελεύθερος σε λίγους μήνες ένας τερματοφύλακας που είναι μόλις 24 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην συμφωνία και αναμένεται   μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Για τις τελικές κουβέντες και την επέκταση της συνεργασίας, που μάλλον θα πάει ως το 2017.    


Τη  σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ούγγρος αγωνίστηκε σε 10 ματς με τους Ερυθρόλευκους. Κυρίως σε εκείνα του κυπέλλου. Συνολικά μετρά 65 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτή την τετραετία που ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας και όπως ο ίδιος έχει τονίσει επιθυμία του είναι να παραμείνει στους πρωταθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου