Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Τελειώνει» ο Μήτρογλου από τη Φούλαμ


Η  λονδρέζικη ομάδα μετά την ήττα από τη Στόουκ με 4-1 για την 37η αγωνιστική γνώρισε τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, με το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου να είναι μακριά από τους «κότατζερς» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.


Δεν  μπόρεσε να κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία του Νησιού τη Φούλαμ  ο Φέλιξ Μάγκατ,   στην πρώτη χρονιά του Πακιστανοαμερικανού δισεκατομμυριούχου Σαχίντ Καν στο τιμόνι της. Στο  πρόσφατο παρελθόν ο Γερμανός προπονητής είχε δηλώσει πώς και σε ενδεχόμενο υποβιβασμό θα μείνει στους Λονδρέζους, ώστε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν από την Τσάμπιονσιπ.


Αυτό βέβαια είναι υπό συζήτηση, σε αντίθεση με την παραμονή του Κώστα Μήτρογλου που πολύ δύσκολα έως αδύνατον να ακολουθήσει τη   Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ.  


Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού αποτελεί την τελευταία μεγάλη μεταγραφή των Λονδρέζων, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει, σχεδόν, τίποτε. Αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και, φυσικά, δεν υφίσταται ρήτρα «απελευθέρωσής» του σε περίπτωση υποβιβασμού. Ο διεθνής επιθετικός, λογικά, θα δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν ή θα πουληθεί εφόσον έρθει συμφέρουσα, οικονομικά, πρόταση. Η Φούλαμ, αξίζει ν΄ αναφέρουμε, υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην Τσάμπιονσιπ, μετά από δεκατρείς σερί χρονιές στην Πρέμιερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου