Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σάντος: «Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια»




Ενόψει  της σημερινής αναμέτρησης με την Πορτογαλία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ο   Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επί πορτογαλικού εδάφους, υποστήριξε πως το όνειρο των Ελλήνων είναι μεγάλο και σε αυτό δεν μπορεί να μπει… ταβάνι.

Αρχικά  ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:


 «Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα ισορροπημένο όμιλο. Θέλουμε να προκριθούμε και πιστεύουμε σε αυτό το όνειρο. Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια.Έχω δει πολλά ματς της Κολομβίας χωρίς τον Φαλκάο και είναι εξίσου αποτελεσματικοί. Εμείς θέλουμε να παίξει ο Φαλκάο για να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την παρουσία των Κάτσουράνη και Καραγκούνη, που είναι οι μοναδικοί παίκτες από την ομάδα του 2004:

«Οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης, συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικοί στην ομάδα. Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή του 2004. Το στυλ της ομάδας είναι διαφορετικό, ωστόσο υπάρχουν και κοινά στοιχεία. Η ομάδα είναι όπως οι Έλληνες. Απαιτεί το σεβασμό όλων».

Για τις αλλαγές στην Ελλάδα από την παρουσία του, είπε:

«Όταν συμφώνησα να γίνω προπονητής της Ελλάδας, ήθελα να συνεχίσω αυτό που έκανε στο παρελθόν. Να βρεθεί στις μεγάλες διοργανώσεις δηλαδή. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Πλέον, το ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο, είναι αρκετά διαφορετικό. Υπάρχουν εθνικές ομάδες ηλικιών κάτω των 16 ετών και κάτω των 14. Αυτό πάντα βοηθάει την ομάδα».

Για την Πορτογαλία, είπε:

«Στο σημείο που βρισκόμαστε η Πορτογαλία έχει διάφορα προβλήματα. Οι Ρονάλντο και Πέπε απλά είναι κουρασμένοι από τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι κανονικά στο Μουντιάλ. Είναι λυπηρό για εμάς, γιατί θέλαμε να παίξουμε απέναντι στους καλύτερους, αλλά και για τον κόσμο».

Για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει είπε:


«Θα παίξουμε με μία κανονική ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είναι και αυτή που θα παίξει στην πρεμιέρα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα τελικά τεστ. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ρυθμό, γιατί τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους τον Απρίλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου