Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Θα τα πούμε μετά τους τελικούς»


Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 που τελείωσε με νίκη του Θρύλου!


Πριν  την έναρξη του αγώνα δεν έλειψαν τα  παρατράγουδα, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε για την αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ξεπερνούσαν τα 22 άτομα με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ όμως να μη θέλουν να σχολιάσουν σχετικά το θέμα, ενώ όσον αφορά για τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΟ σχετικά με ένσταση για επανάληψη του αγώνα, σχολίασαν:

Ο  Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε:

 «Έχουν γίνει πολλά αλλά δεν είναι η στιγμή να τα πούμε τώρα να τελειώσουν ομαλά οι τελικοί και θα τα πούμε. Δεν χρειάζεται να φανατίζουμε τον κόσμο».

  Ενώ  ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε:

«Όλα τα χρόνια στον πάγκο είναι 35 άτομα και ξαφνικά σήμερα ήθελε να βρει τον κανονισμό και να ζητήσει να είναι 22...».

Για  να συνεχίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Ο κύριος Σχινάς μας είπε ότι θα μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός αν δεν γυρίσει στο παρκέ και εμείς είπαμε ότι δεν θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο για αυτό μειώσαμε τα άτομα στον πάγκο μας. Για αυτό φώναξα και τον κύριο Παπαδόπουλο και του το είπα».

Όσον αφορά τη νίκη του Θρύλου στο ΟΑΚΑ:

«Καιρός ήταν μάλλον ιστορική νίκη συγχαρητήρια σε όλους ακόμα και σε αυτούς που δεν έκατσαν στον πάγκο».

Και για τον τέταρτο τελικό της Κυριακής στο ΣΕΦ:


«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός θέλουμε έναν κόσμο άψογο και να στηρίξουν την ομάδα. ήρθα πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και δεν έχω κανένα παράπονο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήταν άψογοι. Για αυτό και ο κόσμος την Κυριακή θα πρέπει να ασχοληθεί με την ομάδα και το πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου