Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γέμελος: «Πάνω απ' όλα ο Πειραιάς»



Ο Νίκος Γέμελος,  προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, σχετικά με την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, παροτρύνοντας όλους  τους πολίτες να στηρίξουν τον τόπο τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Μάλιστα, μίλησε και για τα σχέδια που έχει ήδη στο μυαλό του, όσον αφορά αρκετούς τομείς στον Δήμο του Πειραιά, κυρίως βέβαια στο αθλητικό κομμάτι της περιοχής, ούτως ώστε να έρθει η απαιτούμενη ανάπτυξη και πρόοδος στον τόπο του.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Νίκου Γέμελου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


Αρχικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» τόνισε:

«Είμαι Πειραιώτης. Οτιδήποτε κάνω είναι στον Πειραιά. Ο καθένας πρέπει να δίνει ό,τι μπορεί στον τόπο του και δεν πρέπει να είναι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν θέλω να έχω κομματική παρουσία. Είναι καλύτερο να υπάρχει πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο από μονοκομματικό ψηφοδέλτιο. Είμαι Ολυμπιακός, αλλά ο Πειραιάς είναι πάνω από αυτά. Υπάρχουν διάφορες ειδικότητες στο ψηφοδέλτιο μας. Δεν γίνεται ποδοσφαιροποίηση».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός της πόλης, λέγοντας:

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός τα έχω βιώσει, όταν ήμουν και στον Ολυμπιακό. Η ευρωπαϊκή Ένωση για παράδειγμα έχει προτείνει άλλους τρόπους για την θέρμανση στα κολυμβητήρια από αυτούς που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα, όπου έχουμε μείνει στο… γκάζι».

 Και  στη συνέχεια με αφορμή το ράλι Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί αυτές τις μέρες, σχολίασε:


«Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα μίτινγκ σαν το Ακρόπολις, το οποίο θα έδινε ζωή στον Πειραιά. Το ένα κινεί το άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου