Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Ο Ντιόπ λέει “αντίο”»




Σύμφωνα  με τους Ισπανούς ο  Πάπε Ντιόπ έδωσε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε κόντρα στη Βαλένθια κι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτησή του.


Περισσότερο  από οποιαδήποτε άλλη υπόθεση του Σενεγαλέζου μέσου είναι αυτή που έχει προχωρήσει για τους πρωταθλητές κι όλα δείχνουν πως θα έχει θετική κατάληξη αυτό το καλοκαίρι, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί πέρυσι. Μάλιστα στην ιβηρική τονίζεται πως ο Ντιόπ αποχαιρέτησε το κοινό της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια, όπου λογικά έδωσε το τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη φανέλα της τωρινής του ομάδας.

Στο κείμενο της τοπικής «Las Provincias» αναφέρεται:

«Ο Ντιόπ λέει “αντίο”. Ίσως ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε αυτό. Δύο από τους παίκτες που είχαν σημαντική συνεισφορά στη φετινή σεζόν έπαιξαν στο ντέρμπι με ένα άρωμα αποχαιρετισμού. Ο ένας είναι ο Ντιόπ. Ο Κίκο Κατλανάν (σ.σ. Πρόεδρος της Λεβάντε) αναγνώρισε πως έπρεπε να ακούσει τις προσφορές που έχει ο παίκτης, ο οποίος θα μπορούσε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ολυμπιακός πίεσε ως την τελευταία μέρα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό σε ένα standing ovation για τα δύο χρ;oνια που πέρασε στην ομάδα. Ο Ντιόπ θα φύγει αυτό το καλοκαίρι για ένα σεβαστό ποσό».

Όπως φαίνεται λοιπόν έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου