Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επιστρέφουν «γεμάτοι»


Η ομάδα Νέων του Θρύλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Blue Stars/FIFA Youth Cup κι επιστρέφει στην Ελλάδα «γεμάτη» εμπειρίες.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες από όμορφες παραστάσεις κι εμπειρίες επιστρέφουν από τη Ζυρίχη οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την Πέμπτη τις υποχρεώσεις τους στο 2ήμερο τουρνουά Blue Stars/FIFA Youth Club, δίνοντας άλλους δύο αγώνες.


Αρχικά, αντιμετώπισαν την Μπάγερν Μονάχου, όπου, αν και προηγήθηκαν στο σκορ, τελικά ηττήθηκαν με 2-1. Ο Ψυχογιός είχε κάνει το 1-0 για τον Θρύλο μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά τα γκολ των Πολ (35’) και Σολ (37’) δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Μπερντ Στορκ να πανηγυρίσουν, τερματίζοντας στην 3η θέση του Β’ ομίλου.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκαν κόντρα στην Ασάντε Κοτόκο για τις θέσεις 5-6, όπου έχασαν με 2-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Νταουντά (12’) και Νιμάκο (25’), με τους παίκτες μας, όμως, να κρατούν τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησαν και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ασάντε Κοτόκο: Ποκού, Σεϊντού, Νιμάκο (37’ Χάκεμ), Κουτουμπούρ, Οπόκου Μάνου, Νταουντά, Οπόκου (39’ Άπια), Ασόνγκ, Μπόνεϊ, Σαντίκ, Αντό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παιδάκης (20’ Πασαλίδης), Ηλιάδης, Ψυχογιός, Βατουσιάδης, Μπερκ, Πασαλίδης, Ιγνατίδης (20’ Λάτσι), Μακροστέργιος, Μ. Σιώπης, Λεάντρο (31’ Τόλι), Γαρεφαλάκης

Διαβάστε ΕΔΩ τι έκανε η ομάδα μας την πρώτη ημέρα του τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου