Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πιβετό: «Γνωρίζουμε για Ολυμπιακό»



Ο μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν μίλησε στο gazzetta.gr για το μέλλον του παίκτη του τονίζοντας πως θέλει να μείνει στην Μίλαν.  Διαβάστε για το πότε θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις και τι είπε για Ολυμπιακό.
  

Ο Φαμπιάν Πιβετό, ο άνθρωπος πίσω από τον διεθνή Γκανέζο σταρ για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός τον έχει προσεγγίσει για την επόμενη σεζόν, ανέφερε σχετικά με το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό, όπως έχω ακούσει και για άλλες ομάδες. Γνωρίζουμε το τι γράφεται και το τι λέγεται για τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν λέει κάτι. Δεν είναι όμως αλήθεια πως μιλάμε με τον Ολυμπιακό.

Δεν μας έχει πλησιάσει κανείς από την ελληνική ομάδα. Δεν έχουμε επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Εσιέν έχει συμβόλαιο με την Μίλαν. Είναι παίκτης της και θέλει να συνεχίσει εδώ. Είναι θετικός στο να μείνει στο Μιλάνο».

Αναφορικά με τις προθέσεις του παίκτη και το πότε θα πάρει τις αποφάσεις του ο Πιβετό απάντησε:


«Θα κάνουμε πρώτα μία συζήτηση με την Μίλαν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν πάντα ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μετά το Μουντιάλ θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου