Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Διακοπές και για τους δανεικούς



Και  για τους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί σε συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις.


Για  τελευταία φορά φέτος γυμνάστηκαν την Παρασκευή (9/5), πήραν τα προγράμματα τους και αποχαιρέτησαν το προπονητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων".

Από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη πέρασε και ο Αυλωνίτης, που λογίζεται πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού. Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Κολοβός και αρκετοί ακόμη πέρασαν από εργομετρικά, ενώ ο Σιόβας συνεχίζει κάποιες θεραπείες.

Στις  προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού από βδομάδα αναμένονται μόνο οι διεθνείς (Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Χολέμπας, Σιόβας, Αβραάμ), προκειμένου να κάνουν συντήρηση ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ.


Να υπενθυμίσουμε πως το πρώτο ραντεβού των Πειραιωτών για την νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και φέτος θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έως και τις 18/7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου