Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι αντικειμενικές δυσκολίες στην περίπτωση Ντιέγκο


Έντονη είναι η φημολογία περί κίνησης του Ολυμπιακού για τον Ντιέγκο, ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση εξαιτίας του κασέ του αλλά και του ενδιαφέροντος πολλών συλλόγων για την περίπτωση του.


Ο Ντιέγκο Ρίμπας ντα Κούνια, γνωστός απλά ως Ντιέγκο, είναι μια πραγματικά εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Εσχάτως το όνομα του Βραζιλιάνου διεθνή (33 συμ., 4 γκολ) εμπλέκεται σε έντονη φημολογία που έχει να κάνει με πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.

Ο 29χρονος (28/2/1985) βιρτουόζος μέσος με την πλούσια καριέρα σε Σάντος, Πόρτο, Βέρντερ Βρέμης, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σίγουρα θα αποτελούσε μια πρώτης γραμμής προσθήκη για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αυτή η περίπτωση δεν είναι και τόσο εύκολη. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Ο Ντιέγκο βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, έχοντας ακόμη 3-4 γεμάτα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Το γεγονός πως μένει ελεύθερος συνεπάγεται πως πολλές ομάδες θα κοιτάξουν την περίπτωση του.

Εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής με μηδέν κόστος απόκτησης, είναι φυσιολογικό να μπαίνει ψηλά στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και όχι μόνο...

Τα πετροδόλαρα πάντα καραδοκούν και πιθανό μπάσιμο συλλόγου από το Κατάρ ή τα Εμιράτα θα γίνει με πολλά χρήματα. Ο Ντιέγκο ήδη αμείβεται με κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον υπάρχει ήδη και από την πατρίδα του και συγκεκριμένα την Παλμέιρας.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου