Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ξεφτίλισαν τον Μιχαλολιάκο!


Μέχρι και στελέχη του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έχουν καταλάβει ότι μετράει ημέρες πλέον. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγινε τη Δευτέρα στην περιοδεία του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Νέο Φάληρο.


Την ώρα που περνούσε από το εκλογικό κέντρο ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου, τον περίμενε μια έκπληξη. Στελέχη του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο βγήκαν και τον αποθέωσαν!

Στις φωτογραφίες φαίνεται το τι ακριβώς συνέβη. Μάλιστα, προσκλήθηκε να περάσει μέσα στον εσωτερικό χώρο του εκλογικού κέντρου. Κινήσεις που δείχνουν ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, έχουν ήδη κερδίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τους πολίτες του Πειραιά και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου Πειραιά!

Επίσης, μητέρα υποψήφιας διαμερισματικής συμβούλου με τον απερχόμενο Δήμαρχο, απένειμε τα εύσημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόφασή του να ενεργοποιηθεί στα κοινά του Πειραιά λέγοντάς του δυνατά «Βαγγέλη έκανες πολύ καλά που ασχολήθηκες, κάνε κάτι για τον Πειραιά».




*Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα kalpes14.gr


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου