Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Preview: Εφές - Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές (4/4, 21:00) στην Κωνσταντινούπολη, στοχεύουντας στο θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με την πρόκριση στα προημιτελικά.
  

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, σε έναν αγώνα όπου το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί μονόδρομο.

Οι Πειραιώτες σε περίπτωση που πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης εξασφαλίζουν παράλληλα και την πρόκριση τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μπορεί να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της Euroleague, όμως όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο γνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή απέναντι στην Εφές. Οι Τούρκοι διαθέτουν πολύ καλές μονάδες και όλοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Αναντολού Εφές

* Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν ασίσταντ στον Ολυμπιακό για δύο σεζόν (2010-12). Ήταν μέλος των "ερυθρολεύκων" όταν κέρδισαν την Euroleague το 2012.

* Η Αναντολού Εφές έχει ξεκινήσει δώδεκα διαφορετικούς παίκτες στο αρχικό σχήμα τη φετινή σεζόν.

* Ο Τζαμόν Γκόρντον είναι πρώτος στα κλεψίματα στην Euroleague, καθώς έχει 2 ανά ματς.

* Ο Γκόρντον αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-11. Βοήθησε τους Πειραιώτες να κερδίσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

* Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει τουλάχιστον ένα σουτ τριών πόντωνστα 22 από τα 23 παιχνίδια της Euroleague.

* Ο Βασιλειάδης έχει αγωνιστεί με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη στην Εθνική ομάδα.

* Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς χρειάζεται ακόμα επτά εύστοχα τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην Euroleague.

Ολυμπιακός

* Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Αναντολού Εφές την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όταν έφτασε στην κατάκτηση της Euroleague.

* Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν προπονητής του Τζαμόν Γκόρντον στο Μαρούσι τη σεζόν 2009-10.

* Ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι πρώτος στις τάπες στην Euroleague αυτή τη σεζόν με 1,55 ανά παιχνίδι.

* Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει 10,5 πόντους με 5/6 εύστοχα σουτ τριών πόντων στα τελευταία δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague.


Πηγή: sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου