Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στην τελική ευθεία για Κάμπελ και Εντινγκά



Ο  Ολυμπιακός κάνει τον τελικό κύκλο των επαφών του για την παραμονή των Τζόελ Κάμπελ και Ντελβίν Εντινγκά για τη νέα περίοδο.


Εδώ  και αρκετό καιρό  οι   Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με την πλευρά της Άρσεναλ και του παίκτη για να μείνει και την προσεχή περίοδο. Οι  πρωταθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια για τον Τζόελ Κάμπελ είτε για να μείνει ως δανεικός είτε για να αποκτηθεί ακόμα και με κανονική αγορά. Εξελίξεις  θα υπάρξουν όπως όλα δείχνουν αρκετά σύντομα με την υπόθεσή του πάντως να παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη. Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει «μπάλα» μόνος του. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ενώ βασικό ρόλο διαδραματίζει και η στάση της Άρσεναλ, η οποία όμως διατηρεί καλές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους.


Όσο αφορά την περίπτωση του Ντελβίν Εντινγκά όλα παραμένουν ανοικτά, με τον  Ολυμπιακό να  έχει μπει σε διαδικασία επαφών προκειμένου να ανανεώσει τον δανεισμό του διεθνούς Αφρικανού χαφ. Οι δυσκολίες για τον Εντινγκά έχουν να κάνουν με το οικονομικό μέρος και τις άλλες ομάδες, που ερίζουν για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου