Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Θα «βράζει» ο ΝΑΟΣ



Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (2/4, 19:00) στο Φάληρο, έχουν ήδη κάνει φτερά πάνω από  23000 εισιτήρια  και αναμένεται να εξαντληθούν την ημέρα του αγώνα.


 Το πρωτάθλημα έχει κατακτηθεί και μαθηματικά και ο τελευταίος στόχος του Θρύλου είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του θεσμού και να περιμένουν τον αντίπαλο τους στον τελικό. Να υπενθυμίσουμε πως στον άλλο ημιτελικό, ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στην Κρήτη και ενόψει του επαναληπτικού στην Λεωφόρο.

Πλέον οι  "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για δύο δυνατές αναμετρήσεις με τον "Δικέφαλο", την ομάδα που απέτυχε να τους ανησυχήσει στην πορεία για τον τίτλο και σίγουρα θα θέλει να πάρει την  ρεβάνς στους "4" του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός στο ματς αυτό,  αναμένεται να έχει την μαζική συμπαράσταση των οπαδών στην προσπάθεια του να πάρει ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές αποτέλεσμα πριν τον επαναληπτικό της Τούμπας, καθώς μέχρι το πρωί της Τρίτης (1/4) είχαν εξαφανιστεί περισσότερα από 23000 εισιτήρια  και μέχρι την ημέρα του αγώνα αναμένεται να εξαντληθούν.

Άλλωστε τέτοια παιχνίδια ιντριγκάρουν όχι μόνο τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τους φίλους της πειραϊκής ομάδας, που θα δώσουν βροντερό παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στηρίζοντας τις προσπάθειες του Μίτσελ και των ποδοσφαιριστών του, ευελπιστώντας σε μια πειστική επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, κάτι ανάλογη με αυτή του πρωταθλήματος όταν το σκορ έγινε 4-0!


Όπως έχει ενημερώσει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/4, 19:00), θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια έξω από την Θύρα 25 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", από τις 10:00 το πρωί και έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου