Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Βατούτιν: "Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους μας"


Για  την αλησμόνητη ήττα της ομάδας του στον τελικό της Κωνσταντινούπολης μίλησε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ στο Euroleague Greece, τονίζοντας πως σέβεται τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Σπανούλη λέγοντας χαρακτηριστικά "Σε αυτόν οφείλονται τα δύο σερί Ευρωπαϊκά τους".

Αναλυτικά…

  
Τι σκέφτεστε όταν έρχεται στο μυαλό σας η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κωνσταντινούπολης;

"'Ήταν ένα καλό μάθημα για όλους μας. Σέβομαι πολύ τη νίκη του Ολυμπιακού. Ξέρεις, ο Ολυμπιακός ήταν κάτι σαν Σταχτοπούτα, με πολλούς νέους παίκτες, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτούς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς για ό,τι πέτυχαν. Αν ο τίτλος κρινόταν σε σειρά best-of-five ή best-of-seven, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήταν πρωταθλήτρια. Όμως ήταν μόνο ένα παιχνίδι και νομίζω ότι κάποιοι παίκτες μας είχαν ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς πριν τελειώσει ο αγώνας. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Κακό παρελθόν. Προτιμώ να σκέφτομαι αυτά που ακολουθούν κι όχι αυτά που έγιναν''.

Πιστεύετε ότι η περίπτωση του back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με το χαμηλό μπάτζετ ήταν απλώς η εξαίρεση στον κανόνα ή το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ομάδες της Euroleague;


''Νομίζω ότι στον αθλητισμό είναι πολύ δύσκολο να ακολουθείς κάποια μοντέλα. Θα έλεγα απίθανο! Τώρα όσον αφορά το back2back, νομίζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι οφείλεται στον Βασίλη Σπανούλη. Είναι πραγματικός ηγέτης, τον ξέρω προσωπικά. Τον σέβομαι πολύ, είναι πραγματικός ηγέτης, πραγματικός sportsman και σπουδαίος άνθρωπος! Νομίζω πως σε αυτόν οφείλονται κυρίως οι δυο τίτλοι του Ολυμπιακού''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου