Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με νέα πρόσωπα για τη νίκη

  
 Ο  Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 3), ώστε να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών εν όψει του ΠΑΟΚ.


Το  φετινό πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» το κατέκτησαν δια περιπάτου, ωστόσο στόχος τους είναι να κλείσουν με   τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Ο  Μίτσελ στα εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται, να περάσει τους ποδοσφαιριστές από το «μικροσκόπιό» του με γνώμονα το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο  Ισπανός τεχνικός άλλωστε δήλωσε πως εκτός από αυτό δεν θέλει οι παίκτες να αντιμετωπίζουν τους αγώνες ως… αγγαρεία, αλλά να τιμούν τη φανέλα που φορούν για να μην υπάρχουν κριτικές από τα Μέσα σαν εκείνες που προκάλεσαν το ξέσπασμά του στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Ο  51χρονος προπονητής στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, με στόχο να προσφέρει γκολ και θέαμα σε όσους βρεθούν στους «Ζωσιμάδες» ή επιλέξουν να δουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα δοκιμάσει άλλους για να τους «τσεκάρει» εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τόρες, Μανωλάς, Μαρκάνο και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Πελέ.


Σε οργανωτικό ρόλο θα παίξει Ιμπαγάσα, με την τριάδα της επίθεσης να αποτελείται Κάμπελ, Φουστέρ και Σέποβιτς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου