Κυριακή 6 Απριλίου 2014

"Επαφή για να μείνει ο Εντινγκά"


Ο  Ολυμπιακός είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντέλβιν Εντινγκά, ώστε ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός με την παραμονή του στο Λιμάνι,να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.


Ο  Ντέλβιν Εντινγκά το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί με μεγάλες προσδοκίες από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μίτσελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Σάμαρη αντί του Αφρικανού χαφ που ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας ως δανεικός από την Μονακό.

Ο  διεθνής άσος με την είσοδο του 2014 αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Πειραιωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν και, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπό του για να μιλήσει εκείνος με τη σειρά του με τη Μονακό και να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του (αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ).

Ο  26χρονος παίκτης από την πλευρά του, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», αφού γνωρίζει πως δεν έχει θέση στον γαλλικό σύλλογο και έχει καταφέρει να κερδίσει τη εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο  Εντινγκά και η οικογένειά του άλλωστε, περνούν πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού.


Ο  εκπρόσωπος του Κονγκολέζου μέσου το επόμενο διάστημα θα μιλήσει με τη Μονακό και οι Πειραιώτες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου