Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το συγκινητικό γράμμα του Μουρίνιο


Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε πως πέρα από μεγάλος τεχνικός είναι και σπουδαίος άνθρωπος, στέλνοντας συλληπητήρια επιστολή στην οικογένεια ενός Αμερικανού ποδοσφαιριστή που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή.
  

Το MLS θρήνησε πρόσφατα τον χαμό του Σον Κουικένταλ, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα των DC United και New York Red Bulls να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών, χτυπημένος από καρκίνο.

Το γεγονός πάντως ότι είχε αγωνιστεί σε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Τσέλσι (στο φινάλε μάλιστα εκείνου του αγώνα αντάλλαξε φανέλες με τον Φρανκ Λάμπαρντ) ήταν αρκετό για τον Ζοζέ Μουρίνιο να ενημερωθεί για το τραγικό γεγονός και να γράψει γράμμα στην οικογένειά του εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του.

Αναλυτικά η συγκινητική επιστολή που απέστειλε ο τεχνικός της Τσέλσι:

"Αγαπητέ κύριε και κυρία Κουικένταλ.

Στενοχωρήθηκα βαθιά όταν άκουσα για το χαμό του γιου σας. Μπορώ μόνο να φανταστώ το πένθος ενός γονιού που χάνει το παιδί του και η καρδιά μου βρίσκεται μαζί σας.

Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να βρουν τεράστια δύναμη μέσα από τις κοινές αναμνήσεις από τη ζωή του Σον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και στο μέλλον.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν σπουδαίο νεαρό άνδρα και οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι σε εσάς, στην οικογένειά σας και στους φίλους του Σον.


Με μεγάλη συμπόνοια. Δικός σας ειλικρινά, Ζοζέ Μουρίνιο".


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου