Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επιστρέφει ο Νικοπολίδης;


Το γεγονός της παραμονής του Μίτσελ στον πάγκο του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, σηματοδοτεί πως ξεκινάει και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.


Αλλαγές, είναι πιθανόν να υπάρξουν, όχι μόνο στο ρόστερ των Πειραιωτών, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» της Πέμπτης.

Φημολογείται ότι Βίκτορ Σάντσεθ ο βοηθός του Μίτσελ, σκέφεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα της Ισπανίας.

Εάν ευσταθούν αυτές οι φήμες, τότε ο Μίτσελ θα κοιτάξει για τον αντικαταστάτη του Βίκτορ -όπως είναι λογικό- και τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης φέρεται είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον 51χρονο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Θρύλου, αποτελεί εμβληματική μορφή για τον σύλλογο και γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπηρεσιακός προπονητής, ενώ είχε δουλέψει και για λίγο στο πλευρό του Μίτσελ.


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου