Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πετράκης: «Κατάθεση ψυχής»




Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορεί στο ματς με τον Ολυμπιακό και προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής, όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης. Οι Ηπειρώτες θέλουν δύο βαθμούς στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια για να σωθούν και μαθηματικά και ο προπονητής τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:


Για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό:

«Αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι όπως τα είπατε, ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχει πάρει το πρωτάθλημα, πήγε πάρα πολύ καλά στην Ευρώπη, είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας παίζοντας απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός παίζει για το όνομά του, για την ιστορία του και εμείς, όμως, απ' τη μεριά τη δικιά μας παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς, ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά απ' τη μεριά τη δικιά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, το καλύτερο που μπορούμε, ούτως ώστε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο απ' αυτό το παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το στόχο μας, τον πρώτο στόχο μας που είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το ότι ο ΠΑΣ από εκεί που ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις βρίσκεται την προτελευταία αγωνιστική να παίζει για την παραμονή του:

«Όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, το' χα πει και παλιότερα που είχαμε καλά αποτελέσματα, ένα καλό αποτέλεσμα κάνεις, δύο καλά αποτελέσματα κάνεις επειδή είναι πάρα πολύ κοντά οι αποστάσεις σε κάνουν να αλλάξεις επίπεδο, γι' αυτό πρέπει να' μαστε πολύ προσεκτικοί, το' λεγα κι από παλιότερα κερδίζοντας πας πάνω, χάνοντας πας κάτω, έτσι είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση, νομίζω ότι αυτό δεν αφορά μόνο εμάς, αφορά όλες τις ομάδες, εμείς από τη μεριά τη δικιά μας αυτό που είπα, έχουμε δυο παιχνίδια, μες στα δυο παιχνίδια αυτά να κατοχυρώσουμε την κατηγορία».

Για το αν έχει θέσει κάποιο όριο συγκομιδής βαθμών στα ματς με Ολυμπιακό και Άρη:

«Εμείς χρειαζόμαστε μαθηματικά δύο βαθμούς, πιστεύω ότι θα' ναι αρκετοί για να μείνουμε στην κατηγορία, αυτούς τους δύο βαθμούς θα προσπαθήσουμε βήμα-βήμα να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε».

Για την ψυχολογία της ομάδας απ' το γεγονός ότι χάνει αρκετές ευκαιρίες, αλλά δέχεται γκολ και χάνει:

«Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε περιθώρια γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει σε δυο αγωνιστικές, όλοι μας πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δυο παιχνίδια αυτά και μέσα απ' αυτό να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΣ στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να μπορέσουμε να είμαστε κοντά σ' αυτό που είναι ο στόχος μας».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου