Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Έτοιμος να επιστρέψει ο Περπέρογλου



Ο  Στράτος Περπέρογλου, που έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.


Το  τελευταίο διάστημα ο 29χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε από θλάση στους προσαγωγούς, που του στέρησε τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα του τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Πλέον,   αισθάνεται πολύ καλύτερα και έτοιμος να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό. Σήμερα  (06/04) ο Στράτος Περπέρογλου θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο φαληρικό στάδιο κι εφόσον πράγματι τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί από το Γιώργο Μπαρτζώκα στην αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Οι  Πειραιώτες μετά το «διπλό» στο «Αμπντί Ιπεκτσί» επί της Εφές Αναντόλου, για το Top 16 της Ευρωλίγκας, επανέρχονται στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ θα υποδεχθούν αύριο (07/04, 19/15) στο φαληρικό στάδιο τους Δραμινούς. Ο 48άχρονος τεχνικός δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον τραυματία στη μέση Γιώργο Πρίντεζη, καθώς και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι που επανήλθε μεν σε ρυθμό προπόνησης, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου