Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τηλεφώνημα Σαμαρά!



Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν προχθές στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με αφορμή αυτά, η κυβέρνηση επιχειρεί να... καθίσει στο ίδιο τραπέζι τους παράγοντες του ποδοσφαίρου προκειμένου όπως λέγεται να δοθεί μία και καλή λύση στο θέμα της βίας και να μην επαναληφθούν γεγονότα σαν και τα προχθεσινά στον ημιτελικό του Κυπέλλου.


Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός μίλησε χθες τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και μετά από αυτήν τη συνομιλία αποφασίστηκε να συγκληθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της βίας.

Ο Γιάννης Ανδριανός δήλωσε χθες πως «αμέσως μετά το Πάσχα θα συγκαλέσω σύσκεψη με τους προέδρους των ΠΑΕ και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε όλοι να τεθούν προ των ευθυνών τους. Πρέπει όλοι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μη σηκωθούμε, πριν συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης».

Στόχος είναι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Ιβάν Σαββίδης και όλοι οι άλλοι πρόεδροι των ΠΑΕ και οι εμπλεκόμενοι παράγοντες προκειμένου να συμφωνήσουν και να βρουν λύση.

Η σύσκεψη αυτή, της οποίας η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί την Τρίτη, γίνεται ανεξάρτητα από τον τελικό του Κυπέλλου και αν αλλάξει ή όχι κάτι με τη διεξαγωγή του το Σάββατο 26 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η σύσκεψη αυτή, στην οποία αν γίνει εγκαίρως, θα συζητηθεί και το θέμα του τελικού, γίνεται με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας και όπως έλεγαν κυβερνητικοί παράγοντες, γίνεται για να βρεθεί μια λύση και με την ευχή να είναι η τελευταία...


Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου