Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Προτάθηκε και ο Ζινιάκ...



Η  περίπτωση του Αλάν Πουλίδο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή που για την επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά στο μεγάλο Λιμάνι σύμφωνα με δημοσίευμα,  προτάθηκε και ο άσος της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ.
    
Για τους πρωταθλητές η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή έχει μπει σε προτεραιότητα και η περίπτωση που φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Μεξικανού Αλάν Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο των Πειραιωτών. Πρόκειται για τον 23χρονο «killer» της μεξικάνικης Τίγκρες κι όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν τις διαδικασίες για να τον κάνουν δικό τους.
  

Σύμφωνα  με τη «Live Sport», στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί σπουδαίες περιπτώσεις επιθετικών κι εκτός από το όνομα του Μίρκο Βούτσινιτς που έχει ήδη αναφερθεί τ τελευταία 24ωρα, τέθηκε στα υπόψη τους και το αστέρι της Μαρσέιγ, Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ. O 29χρονος φορ άλλωστε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Μασσαλούς ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του λόγω των υψηλών αποδοχών του, τη στιγμή που ο ίδιος φέρεται να προτιμά για το μέλλον του ομάδα που να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου