Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Παυλίδης: "Αυτή η ομάδα θα γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο"



 Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη, της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, της Μπρον Νοξ, του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιου και της Γενικής Διευθύντριας Χριστίνας Τσιλιγκίρη.


Χάρης Παυλίδης (Προπονητής) : "Ηταν ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε με την ψυχή και μόνο. Η διαιτησία ήταν κόντρα και έκανε ότι μπορούσε να μας το στερήσει. Η ομάδα έδειξε ψυχή και πήρε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους συνεργάτες μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν και άλλες κούπες πιο μεγάλες. Αυτή η ομάδα θα γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον ανώνυμο οπαδό του Ολυμπιακού που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Είναι δίπλα μας παίρνει εισιτήριο για να μας δει και την κάρτα φιλάθλου για να μας ενισχύσει. Δυστυχώς είχαμε και την ατυχία με την Άλκηστη και ελπίζω να την έχουμε στα πλέι οφ".

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Αρχηγός) : "Καταφέραμε κόντρα στην διαιτησία να πάρουμε το Κύπελλο. Η ιστορία έγραψε ότι το πήραμε και τέλος. Η ομάδα έδειξε αυτό το διήμερο πως ήθελε πάρα πολύ την κούπα και επιτέλους τα καταφέραμε. Αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή και ευχαριστούμε πάρα πολύ την διοίκηση και τον κόσμο για την στήριξη".

Γιάννης Δαλέζιος (Γενικός Γραμματέας) : "Σε δυο μήνες συμπληρώνουμε τρία χρόνια ως διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτή η διοίκηση εξυγίανε τον Ολυμπιακό και πήρε δεκάδες κούπες. Δυο μήνες πριν από την συμπλήρωση της τριετίας πήραμε το Ευρωπαϊκό. Μπράβο σε όλους. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να φτιάξουμε κάτι καλό αυτά τα χρόνια.  Η κούπα αυτή δίνει ώθηση στη νέα διοίκηση που θ’ αναλάβει τη νέα τριετία να κάνει ακόμη μεγαλύτερο έργο. Για μένα το μεγαλύτερο έργο είναι να φτιάξουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις για να προπονηθούν τα παιδιά των Ακαδημιών μας στο Πόλο και στην Κολύμβηση".

Χριστίνα Τσιλιγκίρη (Γενική Διευθύντρια): "Μπράβο στα κορίτσια και στον προπονητή τους. Είναι ένας άθλος μέσα στην κρίση να παίρνει ο σύλλογος ευρωπαϊκό τίτλο. Η κούπα αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στις Ακαδημίες μας και αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμη να δώσει στο ευρωπαϊκό πόλο. Μπράβο και πάλι στα κορίτσια και στον κόσμο που ήρθε από το Λονδίνο για να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια".

Μπρον Νοξ: "Είμαι περήφανη που παίζω σ’ αυτή την ομάδα. Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε την κούπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου