Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Όλοι στο Καραϊσκάκη»


Οι  βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού δίνουν την προσεχή Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουν τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι που θα είναι από   από τα μεγαλύτερα φέτος για τις παλιές δόξες των «ερυθρόλευκων», καθώς θα βρεθούν στον Ναό «ιερά τέρατα» του Ολυμπιακού που τίμησαν και μάτωσαν τη φανέλα με τον  δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και έδωσαν και την ψυχή τους γι’ αυτή.


Από  τον Σύνδεσμο των παλαιμάχων του Ολυμπιακού θα τιμηθούν σχεδόν τριάντα ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 το απόγευμα και όπως έχουμε αναφέρει, όσος κόσμος μπορέσει θα πρέπει να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και να παρακολουθήσει το ματς. Ο  αγώνας άλλωστε, έχει προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς την επόμενη ακολουθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.

Οι βετεράνοι των Πειραιωτών κάνουν κάλεσμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να βρεθεί στο ΝΑΟ του Θρύλου και να παρακολουθήσει από κοντά μία τόσο ιστορική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.


Οι  φίλαθλοι που θα θελήσουν να δουν από κοντά τις παλιές δόξες των «ερυθρόλευκων» δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν οικονομικά καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου