Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η αποστολή για τον ημιτελικό Κυπέλλου


Έτοιμος ο Θρύλος για το αυριανό (19:00) ματς με τον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης, στο Ρέντη.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην τακτική. Δούλεψαν, παράλληλα, επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Ορισμένοι εκ των παικτών μας (όπως λόγου χάρη οι Χολέβας, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, μεταξύ άλλων) έμειναν λίγο παραπάνω μετά το τέλος της προπόνησης και επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει μόνο ένα όνομα, εκείνο του Νίκου Βέργου. Ο νεαρός έμεινε εκτός προπόνησης (και αποστολής) με μικροενοχλήσεις στον ορθό κοιλιακό. Προπόνηση με την ομάδα έκανε ο Ιμπαγάσα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έκανε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου