Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στο προσκήνιο ξανά για Μπερμπάτοφ στον Ολυμπιακό


Στο  φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη το όνομά του ακούστηκε έντονα και τώρα επιστρέφει, στα πρώτα σενάρια με θέα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με  βάση όσα λένε στην Αγγλία ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν να εξετάζουν με προσοχή την περίπτωση του.


Όταν  «κλείδωσε» η μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου, στο φινάλε του Γενάρη, στο Λονδίνο όπως λένε τα σενάρια, ο Μίτσελ είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο «επώνυμες» επιλογές τον αντικαταστάτη του έλληνα στράικερ. Τον Νέλσον Βαλντέζ, και εκείνον που  θα παραχωρούσε τη θέση του στον Μητρογκόλ. Τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος δίνονταν δανεικός, από τη Φούλαμ στον Ολυμπιακό. «Πακέτο» στη συμφωνία για τον Μήτρογλου. Και αν οι πληροφορίες εκείνες τις ημέρες ήταν σωστές, πραγματικά οι Ερυθρόλευκοι μπορούσαν εύκολα να πετύχουν αυτή τη μετακίνηση.

Ωστόσο ο  Μίτσελ επέλεξε τον Βαλντέζ που τον ήξερε καλά, καθώς είχε πάντα στο νου του ότι βασικός στράικερ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν όπου όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη. Όσο αφορά τον Μπερμπάτοφ την τελευταία μέρα των μεταγραφών άφησε το Λονδίνο, για το Πριγκιπάτο του Μονακό. Οι Μονεγάσκοι λίγο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Φαλκάο (22/1) έψαχναν τρόπο να θωρακίσουν την επίθεση τους. Πήραν λοιπόν τον 33άχρονο. Και σε γενικές γραμμές, ο Βούλγαρος δεν τα έχει πάει άσχημα ως τώρα.


Ο  Μπερμπάτοφ έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ) με 7 γκολ και 5 ασίστ στο… κοντέρ του. Συνολικά στην περίοδο 2013-2014 με Φούλαμ και Μονακό, έχει 31 ματς, 11 γκολ και 7 ασίστ. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από προφανές ότι το… καλό κομμάτι αυτής της αγωνιστικής περιόδου το περνάει στη Γαλλία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου