Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ιστορικό ματς των βετεράνων Ολυμπιακού-Εθνικού



Για  πρώτη φορά στην ιστορία τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν εκείνους του Εθνικού σε ματς στο Καραϊσκάκη στις 30 Απριλίου.
  

Η  διεξαγωγή ενός ιστορικού αγώνα βετεράνων οριστικοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, οι παλαίμαχοι των Πειραιωτών θα παίξουν για πρώτη φορά σε ματς κόντρα σε αυτούς του Εθνικού στις 30 Απριλίου.

Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη προς τιμήν του Μιχάλη Κρητικόπουλου και στο περιθώριό του θα τιμηθούν παίκτες όπως οι Μητρόπουλος, Νινιάδης και Καψής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει και στους δύο συλλόγους και θα είναι περίπου 20 τον αριθμό. Ο Σύνδεσμος των βετεράνων του Εθνικού έχει συσταθεί σχετικά πρόσφατα.


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι  στις 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το ματς με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΔΕΗ. Και αυτό το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο, όπου  θα τιμηθούν μεγάλες μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού (ειδικά την δεκαετία '50 και εκείνη του '60) όπως οι Ρωσίδης, Μουράτης, Μπέμπης και άλλοι. Ματς θα δώσουν οι βετεράνοι και σε περιοχές όπως οι Λαμία, Ζάκυνθος, Σίφνος, Άστρος Κυνουρίας και Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου