Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ακόμη λίγες μέρες θα περιμένει ο Ολαϊτάν




Τις προσεχείς ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι ενδελεχείς εξετάσεις στον Νιγηριανό κυνηγό.


Λίγες μέρες υπομονή θα χρειαστεί να κάνει ο Μάικλ Ολαϊτάν έως ότου πάρει εξιτήριο από το Metrpolitan, όπου νοσηλεύεται από τις 2 Μαρτίου, όταν κατέρρευσε κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Νιγηριανός άσος υποβάλλεται συνεχώς σε ενδελεχείς εξετάσεις μέχρι να σιγουρευτούν οι γιατροί που τον παρακολουθούν για τον λόγο που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο.

Πάντως ο Ολαϊτάν ανταποκρίνεται πλήρως στην αγωγή που του έχει χορηγηθεί και αισθάνεται απολύτως καλά στην υγεία του. Όμως θα περάσει από κόσκινο μέχρι να δοθεί το πράσινο φως για την επιστροφή του στα γήπεδα. Και αυτό θα γίνει μόλις τεκμηριώσουν στο 100% οι γιατροί το πρόβλημα που εμφανίστηκε στον οργανισμό του με τα γνωστά επακόλουθα.


Πάντως μόλις πάρει εξιτήριο, ο 21χρονος κυνηγός δεν πρόκειται φυσικά να ξεκινήσει προπονήσεις αλλά θα μείνει για ένα διάστημα σπίτι του να ξεκουραστεί και να συνέλθει κυρίως ψυχολογικά από την περιπέτεια του.

Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου