Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νικολάκης: «Ήταν θεία δίκη αυτή η νίκη»


Ο  Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, καθώς η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ την ΑΕΚ στο Ρέντη σ' αγώνα της 11ης ημέρας, αφού ο πρώτος που τον είχε κερδίσει πάλι ο Ολυμπιακός μετά από ένσταση της ΑΕΚ επαναλήφθηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός μας Γιάννης Νικολάκης χαρούμενος για το αποτέλεσμα έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια των κοριτσιών μας και μίλησε για θεία δίκη!

Αναλυτικά:



«Ήταν θεία δίκη αυτή η νίκη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως στεναχωρήθηκαν τα κορίτσια μετά από εκείνο το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είχαν κερδίσει τους τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας. Το μεγαλύτερο άγχος το είχαν για τον αγώνα του Πρωταθλήματος παρά για το νοκ άουτ του Κυπέλλου. Τέλος καλό όμως όλα καλά. Η ομάδα δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση αλλά πήρε σπουδαίες ανατροπές. Η ομάδα είχε ψυχή και θέληση για τη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη και την εμφάνιση. Όταν βελτιώσαμε την υποδοχή μας η ομάδα πήρε αυτό που ζητούσε. Εάν είχαμε χάσει σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας για την πρώτη θέση. Βέβαια και τώρα τίποτε δεν αλλάζει απλά έχουμε ένα προβάδισμα. Τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι το ματς με τον Πανναξιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέρουμε όλοι. Η ομάδα είναι προετοιμασμένοι για τα δύσκολα παιχνίδια. Τον Πανναξιακό υπάρχει πιθανότητα να τον συναντήσουμε και στο Κύπελλο. Τώρα όσο αφορά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό είναι νωρίς για σχόλια. Απλά φέτος αποκλείσαμε κατά σειρά τα Βριλήσσια και την ΑΕΚ και τώρα πρέπει ν’ αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό για να πάμε στον τελικό. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου