Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«Εάν η Ιντεπεντιέντε δεν πληρώσει θα χάσει χάσει βαθμούς»


Ο δικηγόρος που ασχολείται με το χρέος της Ιντεπεντιέντε σε Ολυμπιακό, ο Αριέλ Ρεκ, χτύπησε  καμπανάκι για τους Αργεντίνους ξεκαθαρίζοντας πως κινδυνεύουν και με αφαίρεση βαθμών και με πρόστιμο.
  
Ο Ρεκ  που ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιόφωνο της Αργεντινής:


 «Υπάρχει απόφαση της FIFA. Προβλέπει αφαίρεση βαθμών μόλις περάσει διάστημα 90 ημερών και δεν έχει πληρώσει τον Ολυμπιακό η Ιντεπεντιέντε. Οι νόμοι δεν μπορούν να αλλάζουν επειδή μία ομάδα δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει».

Αφού υπενθύμισε πως στην Ιντεπεντιέντε ήξεραν εδώ και πολλά χρόνια για το χρέος Νούνιες, οπότε όφειλαν να είχαν βρει μία λύση διευκρίνισε:

«Η Ιντεπεντιέντε έκανε έφεση όμως το χρέος πρέπει να πληρωθεί. Όσο δεν πληρώνει τόσο περισσότερο ρισκάρει.

Η FIFA έχει κλείσει την υπόθεση. Περιμένει να πληρωθεί το χρέος προς τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να αλλάξει στάση. Η Ιντεπεντιέντε κάνει προσπάθειες για να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα της υπόθεσης όμως εάν πρόκειται να γίνει αυτό θα πάρει πάρα πολύ χρόνο.


Η οφειλή είναι 1.6 εκατ. δολάρια συν 5% τόκο. Δεν υπάρχει όρος που να υπαγορεύει πως η αφαίρεση βαθμών θα αφορά στο φετινό τουρνουά. Μπορεί να χάσει βαθμούς για το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης την περιμένει και πρόστιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου