Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Φελαϊνί: «Ποδοσφαιρικό μου είδωλο ο Ζιντάν»



Με  δηλώσεις του ο Μαρουάν Φελαϊνί αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά είδωλα που είχε όταν ήταν μικρός και βρισκόταν από τη μεριά του θεατή κι όχι του ποδοσφαιριστή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν:


«Το ποδοσφαιρικό μου είδωλο όταν ήμουν νεότερος ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, αλλά αγαπούσα τον Ζιντάν. Είναι μοναδικός για μένα. Έκανε τα πάντα να φαίνονται τόσο απλά. Το να τον παρακολουθείς να αγωνίζεται ήταν κάτι φοβερό».

Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» στάθηκε περισσότερο στην στιγμή στον τελικό του Champions League το 2002 και το εκπληκτικό γκολ που έβαλε ο Ζιντάν και έδωσε το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Λεβερκούζεν, τονίζοντας:


«Ο τρόπος που κοντρόλαρε την μπάλα ήταν απίστευτος. Το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Champions League το 2002 ήταν το σημείο αναφοράς για μένα από την καριέρα του, ο τρόπος που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας και το σουτ που επιχείρησε ήταν εκπληκτικά. Ήταν ένας παίκτης που αγαπούσα να τον βλέπω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου