Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο»


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΣΕΦ, χόρτασαν θέαμα και πολλά καρφώματα από τους πρωταθλητές Ευρώπης που ήταν αφηνιασμένοι!


Το παιχνίδι δεν χρίζει κάποια σπουδαίας ανάλυσης. Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί, είναι η συνομιλία του εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΓΟΡ, ο οποίος μίλησε με φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου τα είπε αρκετή ώρα Ολυμπιακού με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο φαληρικό κλειστό. Η κουβέντα είχε και πολύ από… ΟΑΚΑ για αγωνιστικά και μη θέματα με κάποιους από τους φιλάθλους να ρωτούν για τη διαφορά που υπήρξε στις βολές (6-18).

«Κι εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε 40 λεπτά είχαμε μόνο τέσσερις βολές. Οι δυο τελευταίες δόθηκαν όταν είχε τελειώσει ο αγώνας. Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει σε τόσο σημαντικό παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ. Να έχει εκτελέσει δηλαδή ο πρωταθλητής Ευρώπης μόλις 4 βολές σε 40 λεπτά. Δεν ξέρω τι θα ακούσουμε αν γίνει κάτι τέτοιο στο ΣΕΦ», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Επίσης, έγινε κουβέντα για πολλές φάσεις όπως το κάρφωμα του Λοτζέσκι, το καλάθι του Σπανούλη και άλλες. «Δίκιο έχετε σ’ όλα. Γίνονται λάθη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγιναν σκόπιμα όπως έχουμε βιώσει στο παρελθόν», κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου