Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα από Νέα Υόρκη!



Ο  Σύνδεσμος Ολυμπιακού της Νέας Υόρκης θα δώσει δυναμικό παρών στο ματς με Γιουνάιτεντ ενώ θα γίνουν επαφές για το τουρνουά του καλοκαιριού, με τους ερυθρόλευκους οπαδούς να ετοιμάζουν για μια ακόμα φορά «καυτή ατμόσφαιρα».


 Σύμφωνα με πληροφορίες,   μέλη του Συνδέσμου της Νέας Υόρκης θα βρεθούν στην Αθήνα για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ. Ο  πρόεδρος του Συνδέσμου, Θόδωρος Μενής θα είναι ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας,   ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι οπαδοί από την Αμερική θα μείνουν στην Ελλάδα και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στο διάστημα της παραμονής τους στην Ελλάδα θα κάνουν και μία σειρά επαφών με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τουρνουά του προσεχούς καλοκαιριού και όσα θέματα σχετίζονται με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

 Στον  φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, που μένει εκεί, στις ΗΠΑ έχει υπάρξει από τώρα ένας μίνι  ξεσηκωμός καθώς διοργανώνονται διάφορες εκδρομές για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι Πειραιώτες. Σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς των πρωταθλητών, όπως και ο σύλλογος, έτσι και εκείνοι έχουν κάνει τις δικές τους ετοιμασίες για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.


Η  ατμόσφαιρα στο ΝΑΟ, παρόλο που θα υπάρχουν δύο κλειστές θύρες αναμένεται να είναι καυτή και εξαιρετική με πιθανές εκπλήξεις από τον κόσμο και ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για κορεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου