Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το βάρος στα στημένα!



Όλες  αυτές τις ημέρες το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει μελετήσει πολύ καλά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να έχει δυνατά σημεία, έχει όμως και τις αδυναμίες της.   


Η μεγαλύτερη αδυναμία της Μάντσεστερ είναι στα μετόπισθεν, καθώς έχει φανεί ότι η άμυνα έχει σοβαρά θέματα και ειδικά  όταν ο αντίπαλος τη χτυπήσει σε γρήγορες κόντρες. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχουν οι   «κόκκινοι διάβολοι» είναι και τα στημένα, καθώς αρκετές φορές έχουν δεχτεί γκολ από τέτοιες φάσεις και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού το ξέρει καλά.

Χθες ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του έριξαν μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις, κάτι άλλωστε που στη φάση των ομίλων,   αποδείχτηκε πως αυτές οι στιγμές ήταν αρκετές για να κρίνουν ματς, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.


Ο  Ολυμπιακός είχε χάσει τον αγώνα με την Παρί στο Καραϊσκάκη από τρία κόρνερ, αλλά είχε πάρει και αυτό με την Μπενφίκα από την κεφαλιά του Μανωλά. Ο Μίτσελ, λοιπόν, έριξε μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις και ξέρει καλά ότι έτσι μπορεί να τους κάνει τη ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου