Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μίτσελ: «Δίνω πιο πολλές αγκαλιές και από... ταυρομάχο»


Από  το βράδυ της Τρίτης και έπειτα ο Μίτσελ βιώνει απίστευτες στιγμές για τις οποίες μίλησε στο  ραδιόφωνο «Cadena Ser», με τον Ισπανό να τονίζει πως ένιωσε ως... ταυρομάχος με τις τόσες αγκαλιές που έδωσε.  
  
Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά τόνισε πως:


 «Έδωσα και δίνω περισσότερες αγκαλιές από έναν... ταυρομάχο. Είναι κάτι το απίστευτο. Οι παίκτες μας έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια. Ήταν μια μαγική βραδιά. Ήταν το μοναδικό ματς που γινόταν εκείνη την ώρα και αυτό που συνέβη ήταν πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Επιπροσθέτως υποστήριξε πως:

 «Εμείς ποντάραμε και στην πίεση που θα είχε η Γιουνάιτεντ ως φαβορί του ζευγαριού. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ξεχωρίσω έναν παίκτη.

Όλοι παίρνουν άριστα, γιατί πολύ απλά όλοι πήγαν πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αγώνα με δύο τρόπους. Όταν δεν είχαμε στην κατοχή μας την μπάλας, τους πιέζαμε για να μην μπορούν να συνδυαστούν ανάμεσα στις γραμμές τους. Από την άλλη όταν εμείς είχαμε την μπάλα, επιδιώξαμε να έχουμε για αρκετά λεπτά την κατοχή της. Όταν μία ομάδα είναι μαθημένη στο να επιτίθεται, αυτό της προξενεί μεγάλη φθορά και την οδηγεί σε λάθη. Λάθη τα οποία εμείς αξιοποιήσαμε». 

Σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα και τα πλάνα του για τα... προημιτελικά επισήμανε:

«Εμείς δεν γνωρίζουμε να παίζουμε με... άμυνα. Δεν αγωνιζόμαστε για να αμυνόμαστε. Στο πρωτάθλημα παίζουμε πάντα στην επίθεση και πάντα με συνεχή πίεση. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε, ακόμα και σε αυτό το ματς να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Το 2-0 είναι καλό σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση σκορ που κρίνει τα πάντα. Εφόσον η Γιουνάιτεντ παίξει σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να πάρει τη νίκη. Ίσως όμως στον επαναληπτικό να έχουμε και περισσότερους χώρους, για τους οποίους διαθέτουμε γρήγορους παίκτες. Εμείς δεν έχουμε στο μυαλό μας τα προημιτελικά. Θέλουμε απλά να χαρούμε αυτή τη νίκη. Όπως είπα στους παίκτες μου, τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτήν την χαρά που μου έδωσαν». 

Για τους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ τόνισε:

 «Οι παίκτες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο γι' αυτήν την ιστορική νίκη. Όμως υπάρχει ακόμα μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Ρομπέρτο τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε αυτή τη νίκη:

«Στον επαναληπτικό το πλάνο μας πρέπει να είναι το ίδιο. Να αμυνθούμε έχοντας την κατοχή της μπάλας. Υπάρχει μεγάλη πίστη για την πρόκριση».

Για τον κόσμο και τον Μίτσελ ο Ισπανός γκολκίπερ τόνισε:

 «Έχουμε πολύ μεγάλη τύχη που έχουμε μαζί μας τέτοιο κόσμο. Ο προπονητής μας εργάζεται πολύ σκληρά και αυτή είναι η ανταμοιβή του. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό αλλά και για την ανανέωσή μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου