Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Τίποτα δεν αποκλείεται»


Όλο και πιο συχνή είναι η εμφάνιση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με θετικά σχόλια για τους «ερυθρόλευκους».


 Ο Ολυμπιακός με τις επιτυχίες του εντός και εκτός συνόρων,  έχει αναγκάσει πολλούς να υποκλίνονται και ενδεικτική είναι η ιστοσελίδα zoomnews.es, που γράφει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, τους παίκτες του, τον Μίτσελ και τη δουλειά του τεχνικού του Θρύλου.

Το  κείμενο γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την έκπληξη, με δεδομένη την άσχημη περίοδο των "κόκκινων διαβόλων". Ο Μίτσελ έχει μια ομάδα με τέσσερις Ισπανούς: Τον τερματοφύλακα Ρομπέρτο, τον αριστερό μπακ Μιγκέλ Τόρες, τον κεντρικό αμυντικό Ιβάν Μαρκάνο και τον Νταβίντ Φουστέρ».

Στη συνέχεια σημειώνει:

«Παρά την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου για τη Φούλαμ, ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχτεί στους Χαβιέρ Σαβιόλα ή Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ για να τον αντικαταστήσουν. Επίσης, υπάρχει η ποιότητα του Τζόελ Κάμπελ, δανεικού από την Άρσεναλ ή του Ερνάν Πέρεζ που έπαιζε στη Βιγιαρεάλ ή του Αριέλ Ιμπαγάσα και του Τσόρι Ντομίνγκες, δύο παίκτες που έχουν παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν και αγωνίζονται στο κέντρο και στη θέση του δεύτερου επιθετικού. Ο στόχος του Μίτσελ είναι να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό, αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου