Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τοπολιάτης: «Απέδειξαν ότι μπορούν»



Ο  προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, από τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ» για το παιχνίδι σχολίασε:


 «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, η προσπάθειά τους ήταν πραγματικά συγκλονιστική, είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά ατυχήσαμε να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός με την πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε.

Στη συνέχεια πιέσαμε και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σε μία απ’ αυτές καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό το γκολ μάς έβαλε στα αποδυτήρια με διαφορετική σκέψη και λογική. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, αλλά έπειτα βρήκαμε και πάλι τα πατήματά μας στο γήπεδο και μέσα από ένα συνδυαστικό παιχνίδι καταφέραμε να βάλουμε άλλα δύο γκολ και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι».

Μάλιστα ο τεχνικός των μικρών τόνισε πως τα παιδιά αποδεικνύουν ότι το μέλλον είναι μπροστά τους και μπορούν να πετύχουν κάτι καλό: «Αυτά τα παιχνίδια είναι ματς που βλέπουμε αν μπορούν τα παιδιά και σήμερα (σ.σ. χθες) τα παιδιά μας απέδειξαν ότι έχουν αρκετό ταλέντο και αρκετή διάθεση ώστε να συνεχίσουν το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Οσον αφορά το γεγονός ότι υπήρξαν παιδιά από τον πάγκο που με την είσοδό τους έδωσαν άλλη ώθηση στην ομάδα, συμπλήρωσε:

 «Αυτό που επισημαίνουμε κάθε φορά είναι ότι δεν είμαστε 11 παίκτες αλλά 25 και όλοι χρειάζονται. Και τα παιδιά που δεν ξεκινούν στο ένα ματς στη βασική ενδεκάδα την επόμενη εβδομάδα μπορεί να είναι μέσα και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τώρα έχουμε τον τρίτο γύρο και ακολουθεί ένα ακόμη ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χαιρόμαστε τώρα, αλλά από την επόμενη ημέρα κιόλας θα πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».


Βέβαια οι αλλαγές αυτές έγιναν από κινήσεις του ίδιου του κόουτς και του «βγήκαν» μια χαρά μέσα στο παιχνίδι, και εκεί φάνηκε και η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου