Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χαρούμενες «ερυθρόλευκες» γιορτές!


Μία οικογένεια ο Ολυμπιακός, γιόρτασε στο V’ammos τα Χριστούγεννα με μία όμορφη «ερυθρόλευκη» γιορτή!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός μας πραγματοποίησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, για μικρούς και μεγάλους της «ερυθρόλευκης» οικογένειας!
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου, όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και όχι μόνο, γιόρτασαν στο V’ammos ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» άσους ήταν και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη. Όσοι καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να προχωράει ο Ολυμπιακός μας, με στόχο την κορυφή!

Όλοι έδωσαν το παρών στο V’ammos, το οποίο έχει ντυθεί γιορτινό και… παιδικό! Κάθε χρόνο άλλωστε, διαμορφώνεται ειδικός χώρος για τα μικρά παιδιά, προκειμένου να παίξουν και να γιορτάσουν αυτές τις άγιες ημέρες. Με φόντο το γήπεδό μας, οι παίκτες απόλαυσαν τις στιγμές χαλάρωσης, με τις οικογένειές τους, με τα παιδιά τους, λίγες ημέρες πριν από την τελευταία «μάχη» της σεζόν, απέναντι στον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη.


Τα χαμόγελα περίσσευαν, με τους «ερυθρόλευκους» να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, να ανταλλάσσουν ευχές και φυσικά να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου