Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ντάνστον: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο»



Ο  Ολυμπιακός αναχώρησε για την Πολωνία χωρίς τον τραυματία Λο και τους τιμωρημένους Πρίντεζη και Μπέγκιτς, όπου την Πέμπτη (19:45) αντιμετωπίζει τη Ζιέλονα Γκόρα ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον κατά την αναχώρηση σε δηλώσεις του τόνισε ότι το 9-0 δεν σημαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό και ότι με συγκέντρωση και στα 40 λεπτά θα πάρουν ακόμα μιαν νίκη…

Αναλυτικά: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο»


 «Δεν έχουμε ξεχάσει το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι και τι είχε γίνει. Μας είχαν δυσκολέψει αρκετά καθώς είναι καλή ομάδα. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό γιατί στην έδρα τους προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σωστή άμυνα και στην επίθεση να έχουμε καλές επιλογές εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα το 9-0, δεν θα πάμε εκεί αδιάφοροι. Εμάς κάθε παιχνίδι μας είναι χρήσιμο ώστε να βελτιώνουμε αγωνιστικά την εικόνα μας. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου