Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτή για την πρόκριση και το απόλυτο για νέο ρεκόρ!




Ο  Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2), θέλει να πετύχει το καλύτερο ξεκίνημα από την έναρξη ενός πρωταθλήματος. 

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους Ηπειρώτες, και η αναμέτρηση αποτελεί το… κύκνειο άσμα για την ομάδα του Μίτσελ μπροστά στο κοινό τους για το 2013, μιας και το Σάββατο (21/12) η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στην αυλαία του πρώτου γύρου της κορυφαίας κατηγορίας.


Οι  Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας όπως είναι εύκολα αντιληπτό, θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους μπροστά τους οπαδούς τους, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, οι οποίοι είναι σημαντικοί, μιας και θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους, αλλά και για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους και να γιορτάσουν μαζί την πρόκριση στους «16» του Champions League.

ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ…

Ακόμα, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες πριν από λίγο καιρό   ισοφάρισαν τη δική τους καλύτερη επίδοση (της περιόδους 1966/67) και σήμερα έχουν ως στόχο τη δημιουργία νέου ρεκόρ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ως στόχο να έχουν την καλύτερη άμυνα του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, αφού αυτή τη στιγμή έχουν δεχθεί τέσσερα γκολ και η καλύτερη ήταν τη σεζόν 1972/73 με πέντε τέρματα.

Όσον αφορά την αντίστοιχη επίδοση για την επίθεση, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 45 γκολ και θεωρείται δύσκολο να φτάσει τα 53 της αγωνιστικής περιόδου 1973/74.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ προτίθεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη κόντρα στον Γιαννιώτες.

Ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του,   από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Σαλίνο, με τον Τόρες να πηγαίνει στην άλλη πλευρά και στόπερ τους Σιόβα και Μανωλά.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μασάντο και Σάμαρης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βάις και ο Κάμπελ, με τον Φουστέρ να είναι πίσω από τον Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντομίνγκες, Μπονγκ, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου και Σέποβιτς. Εκτός έμειναν οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Παπαδόπουλος και Χολέμπας.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Για να μπορούν λοιπόν να συμμετέχουν όλοι σ’ αυτή τη γιορτή,  ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης, οι οποίες είναι πολύ χαμηλές, καθώς το πιο φθηνό κοστίζει 5 ευρώ και αυτό για τα VIP 50, ενώ τα παιδιά, μέχρι 15 ετών θα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με εισιτήριο 1 ευρώ. Ωστόσο, οι μικροί φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα έχουν την ευκαιρία από τις 18:00 σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο του Red Store να φωτογραφηθούν με τον Λεόνε, τη μασκότ της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου