Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

«Ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση» (video)


Πρόσφατα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού, Ρικάρντο Φερέτι (είναι κόουτς και της Τίγκρες) δεν είχε συμπεριλάβει στις κλήσεις του τον Άλαν Πουλίδο, προφανώς λόγω της κόντρας που έχουν.
Πάντως, από τότε, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο ντεμαράζ του Τύπου της χώρας, σύμφωνα με το οποίο, προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Φερέτι πως είναι άδικο για τη μεξικανική ομάδα να μην στηρίζεται σε έναν παίκτη όπως είναι αυτός.

Προφανώς αυτό θέλει να «πει» η ιστοσελίδα futboltotal.com.mx, που σε δημοσίευμά της για τους πέντε Μεξικανούς που ντεμπούταραν με γκολ στην Εθνική, είναι και ο παίκτης του Ολυμπιακού.

«Ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του στο Μεξικό με τίποτα λιγότερο από ένα χατ-τρικ. Ο παίκτης έβαλε τρία γκολ στο 4-0 επί της Νοτίου Κορέας. Ο Πουλίδο μπόρεσε μετά από αυτό το ματς να κληθεί στην αποστολή για το παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και μετά να κάνει το βήμα για τη μεταπήδησή του στην Ευρώπη, καθώς σήμερα ανήκει στον Ολυμπιακό», γράφει το δημοσίευμα για τον Πουλίδο, ασκώντας παράλληλα πίεση στον Φερέτι για να τον πάρει κάποια στιγμή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.



Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου