Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ντάντε: «Δεν θα είναι εύκολο για την Μπάγερν»


O  Βραζιλιάνος Ντάντε πρώην παίκτης της Μπάγερν, δύο  εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από την Γερμανική ομάδα σε δηλώσεις του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, για την «καυτή» έδρα, ενώ εξήγησε γιατί μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ. 


Ο Βραζιλιάνος άσος είπε για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού μιλώντας στο gazzetta.gr:

 «Γνωρίζω τον Ολυμπιακό. Είναι καλή ομάδα, ενώ διαθέτει επίσης έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα.

Θα είναι δύσκολος αντίπαλος για την Μπάγερν. Επιπρόσθετα ο Ολυμπιακός διαθέτει φανατικούς οπαδούς, η οποίοι υποστηρίζουν την ομάδα τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Επαναλαμβάνω δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπάγερν».

Ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:


«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και θα έχει πιθανότητες πρόκρισης εάν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να το κάνει».

 Όσο αφορά την θητεία του στην Μπάγερν ανέφερε:

«Η θητεία μου στην Μπάγερν ήταν υπέροχη. Πέρασα φανταστικά με την ομάδα, απλά ένιωσα πως ήταν καιρός για μία διαφορετική πρόκληση στην καριέρα μου. Πιστεύω θα πετύχουμε ωραία πράγματα στην Βόλφσμπουργκ».

Για τη νέα του ομάδα τόνισε:

«Η Μπουντεσλίγκα είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η σταθερότητα. Υπάρχουν πολλοί διεκδικητές για το πρωτάθλημα τους οποίους πρέπει να ανταγωνιστούμε, όπως είναι ο Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Λεβερκούζεν.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά το Champions League θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα είναι εφικτό. Συμμετέχουμε σε ένα δύσκολο γκρουπ αλλά κάνοντας την αρχή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορούμε να τα καταφέρουμε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου