Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πουλίδο: “Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη”



Ο Άλαν Πουλίδο δεν κρατάει κακία στον Ρικάρντο Φερέτι, ο οποίος έχει κλείσει την πόρτα της Εθνικής Μεξικού για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.


Πριν από λίγες ημέρες, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μεξικού, Ρικάρντο Φερέτι, είχε ουσιαστικά κλείσει την πόρτα της Εθνικής ομάδας στον Άλαν Πουλίδο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τίγκρες, με την οποία ο Πουλίδο είχε έντονη διαμάχη προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

“Δεν είναι μέσα στη λίστα, δεν ήταν στη λίστα, αυτό μπορώ να το πω” είχε δηλώσει σχετικά ο Φερέτι, αλλά ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση απάντησης στον Βραζιλιάνο προπονητή, o οποίος έχει και υπηκοότητα Μεξικού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “cronica.com.mx”, ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε: “Είμαι ευγνώμων σε αυτόν. Ποτέ δεν εκφράστηκα άσχημα και είναι άνθρωπος που αξίζει τον σεβασμό μου. Μετά τα τόσα πολλά προβλήματα και όταν επέστρεψα από το Παγκόσμιο Κύπελλο, πολλές απόψεις ήταν εκείνες που έλεγαν πως είμαι κακός, πως έφυγα από την πίσω πόρτα, πως τον άφησα. Κανείς, όμως, δεν ξέρει την αλήθεια, τι πραγματικά συνέβη. Ήμουν απογοητευμένος, δεν είχα κίνητρο, δεν ονειρευόμουν. Η Τίγκρες είναι τα πάντα για μένα. Δεν λέω ήταν, γιατί παραμένει. Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξεχνιέται”.


Επιμέλεια: kokkina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου